Bestillingsregler

Når du har bekræftet og betalt dine billetter kan de ej byttes, tages retur eller annulleres. I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når du har gennemført din bestilling, bør du udskrive din bestillingsbekræftelse. Vi sender dig også en kopi af bestillingsbekræftelsen pr. e-mail.

Billetterne

Billetterne skal du hente hos vores agent i det centrale London, inden du tager til fodboldkampen. Adresse, åbningstider m.m. står på den bestillingsbekræftelse vi sender til dig pr. e-mail, og kan også findes under vores 'KONTAKT I LONDON' ved at klikke på KONTAKT. OBS. Er din bestilling til Arsenal(og nogen gange for Chelsea og QPR) bliver billetterne leveret til et hotel i London, og skal hentes der inden I tager til fodboldkampen. For Arsenal, Chelsea og QPR sendes en seprat voucher/e-ticket, med information om hvor billetterne skal hentes.

Kampdato

Fodboldkampe i England kan flyttes fra lørdag til søndag, og omvendt, samt kan ændre tidspunkt, og dette kan ske med kort varsel! Ændring af dag og tid skyldes oftest tv-transmissioner eller at en cup-kamp (FA, LIGA, CL etc.) bliver planlagt tæt på en anden fodboldkamp, og derfor rykkes denne mellem lørdag og søndag. Spilletidspunkt kan ligeledes rykkes med kort varsel og varierer mellem kl. 12:00 og 18:00 lørdag og søndag. Det samme gælder for uge midt på ugen kampe, der kan rykkes mellem tirsdag og onsdag, og typisk har spilletidspunkt mellem 17:00 og 21:00. Da vi ikke kan garantere, at klubberne refunderer penge for en kamp der rykkes – også med kort varsel – mellem lørdag og søndag samt mellem tirsdag og onsdag, anbefaler vi på det kraftigste at I er i London fra før kl. 11:00 lørdag og ikke tager hjem før mandag, hvis I ser en weekendkamp, samt at I er i London hele tirsdag og onsdag, hvis I ser en midtuge kamp. Vi tilbagebetaler kun penge til vores kunder for en kamp der flyttes i ovennævnte tidsrum, HVIS vi får penge tilbage fra klubberne, og dette kan vi som sagt ikke garantere. Det er klubberne der bestemmer fra kamp til kamp om de vil tilbagebetale pengene, og deres regler følger vi, derfor skal I overholde ovenstående anbefalinger! I visse tilfælde flyttes en weekend kamp også til mandagen, eller til en helt anden weekend eller uge. I disse tilfælde får I alle pengene retur I har indbetalt til os.

Placering

Du vil altid blive placeret blandt hjemmeholdets tilskuere eller i neutral zone. Dvs. Du må på ingen måde bære trøjer, huer, halstørklæde eller andet med modstanderens logo eller farver. Du må heller ikke vise sympati for modstanderens hold. Bestiller I mere end 2 billetter kan vi ikke garantere at I sidder samlet. I kan godt risikere at blive delt op 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Vi garanterer dog, at I ALDRIG kommer til at sidde alene, altså ALDRIG får single seats, f.eks. 1+1, 2+1, 3+2+1 etc. Bliver I delt op, vil vi og vores agent gøre alt for I komme til at sidde i samme sektion på stadion, men kan ikke give nogen garanti. Det er i øvrigt sjældent I bliver delt op i grupper, men det sker til visse kampe i løbet af en sæson.

Hjælp

Vi anbefaler at du nærlæser vores Hjælp, hvis du har nogle spørgsmål, eller vil have uddybet vores bestillingsregler.

Pris og gebyrer

Prisen du betaler her er inkl. forsalgsgebyr til klubben samt gebyr til vores agent og os. Læs mere om vores priser og gebyrer under vores FAQ

Spørgsmål og klager

Skulle der opstå nogle spørgsmål eller klager, bedes I kontakte os på helpdesk@ticmate.com eller under kontakt på vores site. Venligst noter, at alle spørgsmål og/eller klager skal være os i hænde senest 14 dage efter kampdatoen. Modtager vi spørgsmål og/eller klager efter 14 dage, kan vi ikke garantere vi kan være behjælpelige.

Ved at gennemføre købet, har du godkendt ovenstående bestillingsvilkår og regler.

Bestillingsregler, LondonFodbold.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv