Arsenal FC

Arsenal FC Sæsonen 2018-19

Her kan du se Arsenal's kampprogram på Emirates Stadium i denne sæson. Vi sælger billetter til visse nedenstående hjemmebanekampe i Premier League, FA Cuppen og Europæiske kampe med Arsenal. Læs mere om Arsenal FC her!

Arsenal FC, blev stiftet i det Nordlige London i 1886 og er en af topklubberne i Engelsk fodbold. Det var ført 7 år senere i 1893 at de ændrede klubnavnet til Woolwich Arsenal. Klubbens stiftere var alle ammunitions arbejdere, deraf klubbens navn.

Arsenal har altid historisk set været en klub der gik imod normerne. For eksempel var klubben den første der spillede med numre på spillertrøjerne (en kamp i 1928 mod Sheffield Wednesday) og de nægtede at opføre hegn omkring deres bane, selv i de snere år med hooliganiske, selvom det resulterede i at banen ikke kunne benyttes som FA-cup semifinale bane.

Arsenal spillede deres første kamp på det legendariske Highbury tilbage i 1913, banen som skulle være deres hjemmebane i de næste 93 år. Arsenal flyttede til det nybyggede topmoderne Emirates Stadium i 2006. En enkel ikonisk genstand fra Highbury, uret som tidligere sad på det berømte Clock Stand på Highbury, overlevede og er nu at finde uden på Emirates Stadium.

I 1996 overtog den franske træner Arsene Wenger managerposten i Arenal og der begyndte et helt nyt kapitel i klubbens historie. Klubben skrev kontrakt med flere og flere udenlandske spillere og Arsenal var den første klub nogensinde til at starte en kamp udelukkende med udenlandske spillere på banen og The Gunners implemeterede samtidig en mere Syd-Europæisk spillestil.

Arsene Wenger indførte også et nyt system i klubben for rekruttering af unge talenter, hvilket resulterede i at store stjerner som Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Freddie Ljungberg og Patrick Vieira og mange abndre blev opdaget.

Wenger er nu fortid efer 20 år i klubben og Arsenal vil kæmpe for at genvinde PL titlen under Unai Emery, så gør dig selv en tjeneste og se en Arsenal kamp på det smukke Emirates Stadium!


Vores kunder siger

Fodboldtur til London

"Vi havde en fantastisk tur til London. Vi købte Oyisterkort, fodboldbilletter og kupon med 5 ..."
(33)
Ann løth, Viborg
MAN, 14 MAJ 2018

Se alle

Arena info. Emirates Stadium. LondonFodbold.dk

Arena info.
Emirates Stadium

Arenaoversigt, Emirates Stadium Arenaoversigt Arenaoversigt Emirates Stadium

Kapacitet
60.000

Adresse
Arsenal Stadium
Avenell Road
Highbury
London N5 1BU

Kort, Emirates Stadium Kort

Kort, Emirates Stadium

Metro
Arsenal St. ( På Piccadilly Line) eller Finsbury Park St. (På Victoria eller Piccadilly Lines)

Buslinjer
29, 253, 254, 259

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv