Tottenham

Tottenham Sæsonen 2018-19

Her kan du se Tottenham Hotspur's kampprogram på White Hart Lane i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i Premier League og FA Cuppen med Tottenham Hotspur Læs mere om Tottenham her!

Tottenham er en af de få klubber i England som kan betegnes for at være en overklasse klub. Mens de fleste andre klubber i England blev grundlagt af folk fra de lavere klasser, blev Tottenahm stiftet af unge mennesker fra to privat skoler i det nordlige London. De studerende var blevet trætte af at spille cricket og dannede i stedet for en fodboldklub, nemlig Hotspur FC.

Tottenham havde i lang tid en jødisk domineret fanbase som opfandt kælenavnene "Yids" og "Yids army".

Tottenham er en af de største klubber i England og det til trods for at de stort set aldrig har vundet nogle titler. Der har været flere kæmpe stjerner i klubben gennem tiden, som for eksemple Jürgen Klinsmann og Gary Lineker og i 2013 solgte klubben Gareth Bale til Real Madrid for den svimlende sum af 100 millioner euro, hvilket gjorde ham til den dyreste spiller i historien på det tidspunkt.

Nu spiller Tottenham meget underholdende angrebsfodbold og på holdet finder man offensive stjerner som Eriksen, Kane, Alli og Son. Igen i år vil holdet forsøge at vinde en titel, som deres fans så længe har sukket efter.


Vores kunder siger

Fodboldtur til London

"Vi havde en fantastisk tur til London. Vi købte Oyisterkort, fodboldbilletter og kupon med 5 ..."
(33)
Ann løth, Viborg
MAN, 14 MAJ 2018

Se alle

Arena info. White Hart Lane. LondonFodbold.dk

Arena info.
White Hart Lane

Arenaoversigt, White Hart Lane Arenaoversigt Arenaoversigt White Hart Lane

Kapacitet
61.000

Adresse
748 High Road,
Tottenham,
London, N17 0AP
Kort, White Hart Lane Kort

Kort, White Hart Lane

Metro
Ta' toget til Seven Sisters Station.

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv