Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Fulham FC

Fulham FC er nok ikke så berømte som Arsenal og Chelsea, men det er altid en fornøjelse at se Fulham spille hjemme på Craven Cottage i London, og der er altid en fantastisk stemning. Fulham FC blev grundlagt i 1896, og spiller som sagt på Craven Cottage, hvor der er plads til ca. 23.000 tilskuere. En fordel for dig som kunde er, at billetpriserne ikke er så høje for Fulham FC som for Arsenal og Chelsea, da Fulham ikke er så berømte. Så du kan hos Fulham FC opleve den fantastiske stemning, der altid er ved en hjemmekamp på Craven Cottage til en pris, der er langt under, hvad det koster at se f.eks. Arsenal eller Chelsea.

Ticmate velgørenhed

Fulham FC

Hvis du gerne vil opleve klassisk engelsk fodbold når det er bedst så er du kommet til det rette sted! Nyd spændingen ved at se Fulham i denne sæson, enten på Craven Cottage eller på udebane. Om det så er i Premier League, FA Cup eller Liga Cup, så har vi det hele!

Klik på ’LÆS MERE’ for at få mere info om den pågældende kamp, eller klik på ’BESTIL’ hvis du med det samme vil bestille billetter til den valgte kamp med Fulham FC på Craven Cottage.

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til Fulham FC.