Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til fodbold i London

Velkommen til LondonFodbold.dk, stedet for dig der ønsker billetter til fodbold i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi sælger billetter til fodbold i London i Premier League, 1. division, den berømte FA-Cup og til klubbernes europæiske kampe, hvis de har kvalificeret sig til Champions League eller UEFA Cuppen.

Hos LondonFodbold.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til lige den fodboldkamp i London du ønsker, inden du rejser hjemmefra! Så slipper du for lange køer og udsolgte kampe, og kan bruge tiden i London på noget mere fornuftigt og behageligt!

Rigtig god fornøjelse

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

Arsenal FC

Arsenal er, sammen med Chelsea FC, den anden helt store klub i London. Arsenal blev grundlagt i 1886, og spiller på Emirates Stadium, hvor der er plads til ca. 60.000 tilskuere. Emirates Stadium blev indviet i Juli 2006, da Arsenal's gamle, og berømte stadion "Highbury" simpelt hen var blevet for lille. Arsenal er en klub med meget stolte traditioner, men i nyere tid er det specielt tiden med Arsène Wenger, som træner, fra 1996, der gør sig bemærket, med bl.a. "The Double" i 1998 & 2002, samt de berømte 49 kampe i træk uden nederlag i 2003 og 2004. Danske Nicklas Bendtner spiller for Arsenal.

Ticmate velgørenhed

Arsenal FC

Hvis du gerne vil opleve fodbold i verdensklasse, så er du kommet til det rette sted! Nyd spændingen ved at se Arsenal i denne sæson, enten på Emirates Stadium eller på udebane. Om det så er Premier League, FA Cuppen eller Europæiske, så har vi det hele!

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 21 (21)