Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til fodbold i London

Velkommen til LondonFodbold.dk, stedet for dig der ønsker billetter til fodbold i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi sælger billetter til fodbold i London i Premier League, 1. division, den berømte FA-Cup og til klubbernes europæiske kampe, hvis de har kvalificeret sig til Champions League eller UEFA Cuppen.

Hos LondonFodbold.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til lige den fodboldkamp i London du ønsker, inden du rejser hjemmefra! Så slipper du for lange køer og udsolgte kampe, og kan bruge tiden i London på noget mere fornuftigt og behageligt!

Rigtig god fornøjelse

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

Chelsea FC

Chelsea FC blev stiftet i 1905 og spiller på det berømte stadion Stamford Bridge der blev indviet i 1877, altså før Chelsea FC blev stiftet. Stamford Bridge har plads til ca. 42.000 tilskuere. Chelsea blev rigtig "verdensberømt" da den Russiske milliadær Abramovich i 2003 købte klubben, der med et blev en af de rigeste i verden. Siden 2003 har Chelsea FC købt et hav af berømte spillere og bl.a. vundet Det Engelske Mesterskab to gange(2005 og 2006) og blevet nr. 2 hele tre gange! Ikke så dårigt.

Ticmate velgørenhed

Chelsea FC

Hvis du gerne vil opleve fodbold i verdensklasse, så er du kommet til det rette sted! Nyd spændingen ved at se Chelsea i denne sæson, enten på Stamford Bridge eller på udebane. Om det så er Premier League, FA Cuppen eller Europæiske, så har vi det hele!

Klik på ’LÆS MERE’ for at få mere info om den pågældende kamp, eller klik på ’BESTIL’ hvis du med det samme vil bestille billetter til den valgte kamp med Chelsea FC på Stamford Bridge.

TEA BAR TICKET / BLUE DINNER TICKET: Er inkl. en frokost/middag på Stamford Bridge  / Chelsea Complex FØR kampen. Der åbnes for frokost/dinner 2 timer før kampen. Selve billetterne er på West eller East Upper Tier! Der indgår ingen form for transport / hotel i prisen! 

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 22 (22)