West Ham United

West Ham United Sæsonen 2018-19

Her kan du se West Hams kampprogram på London Stadion (det Olympiske stadion) i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i Premier League og FA Cuppen med West Ham. Læs mere om West Ham United her!

West Ham blev stiftet i 1895 og er en af Englands mest berømte fodboldklubber.

Hvis du tager med Northern Line i Londons Metro til Camden Town, vil du finde meget forskelligt merchandise fra Englands største klubber også West Ham. Du kan få kuglepenne, lightere, tørklæder og hatte. Faktisk, selvom kluben ikke kan måle sig med hold som Liverpool, United og Chelsea på banen, er West Ham en af Englands mest elskede klubber, som også har fans i hele verden.

I de senere år har klubben fostret store stjerner som John Terry, Frank Lampard Joe Cole og ikke midst helten fra Vm 1966 Bobby Moore.

En af årsagerne til at en klub som West Ham kan skabe så store stjerner, skal findes i at alle børn som har lyst til at spille fodbold har mulighed for at træne i West Ham. Sådan er det ikke hos de fleste af de større og mere etablerede klubber i Premier League. Her bliver de unge talenter scoutet og hvis de er gode nok bliver de inviteret til at træne i klubbernes akademier.
Hvis West Ham havde haft mulighed for at holde på alle de store stjerner de har skabt gennem tiderne, ville klubben helt sikert være en af de bedste i England.

West Ham supporter succes skal findes i det område klubben hører til. Øst London er et temmelig hårdt kvarter at leve i og udeholdenes fans synger ofte "East London is like the back streets of Delhi". Livet i Øst London har helt sikkert haft en stor indflydelse på hvad det vil sige at være West Ham supporter. Et eksempel på dette kan findes i den berømte West Ham sang "I'm Forever Blowing Bubbles" hvor en af sangens linjer "Fortunes always hiding, I look everywhere" kan beskrive West Ham supporterne i Øst London og deres hårde levevilkår og deres holds manglende succes.

West Ham's fans er også kendte for filmen "Green Street Hooligans" och rivaliseringen mellan West Ham's ICF (Inter City Firm) och The Millwall Bushwackers.

Vores kunder siger

Fodboldtur til London

"Vi havde en fantastisk tur til London. Vi købte Oyisterkort, fodboldbilletter og kupon med 5 ..."
(33)
Ann løth, Viborg
MAN, 14 MAJ 2018

Se alle

Arena info. London Stadium. LondonFodbold.dk

Arena info.
London Stadium

Arenaoversigt, London Stadium Arenaoversigt Arenaoversigt London Stadium

Kapacitet
54.000

Adresse
London Stadium (Olympic Stadium),
London E20 2ST,
United Kingdom
Kort, London Stadium Kort

Kort, London Stadium

Metro
Stratford Station(Central Line + TfL Rail + DLR)

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv