Chelsea FC

Chelsea FC Sæsonen 2018-19

Her kan du se Chelsea FCs kampprogram på Stamford Bridge i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i Premier League, Champions League og FA Cuppen med Chelsea FC. Klik på ’LÆS MERE’ for at få mere info om den pågældende kamp, eller klik på ’BESTIL’ hvis du med det samme vil bestille billetter til den valgte kamp med Chelsea FC på Stamford Bridge.

TEA BAR TICKET / BLUE DINNER TICKET: Er inkl. en frokost/middag på Stamford Bridge  / Chelsea Complex FØR kampen. Der åbnes for frokost/dinner 2 timer før kampen. Selve billetterne er på West eller East Upper Tier! Der indgår ingen form for transport / hotel i prisen!  Læs mere om Chelsea FC her!

Chelsea blev stiftet i 1905 i det vestlige London og gennem klubbens mere end 100 årige historie har Chelsea stort set altid været at finde i den bedste engelske række.

I 1960erne begyndte Londons befolkning at gå til fodbold på byens stadions, mange af dem uden at have et egentligt favorithold, men mere blot for at nyde søndagen sammen med andre fodbold interesserede. Chelsea var på det tidspunkt et af de hold der havde de højeste tilskuertal til deres kampe, holdet spillede underholdende fodbold og der var altid garanti for en behagelig atmosfære på Stamford Bridge, som lå i et af de finere kvarterer i hovedstaden.

Chelsea er i dag en af verdens mest populære klubber med millioner af fans spredt over hele kloden. Efter at klubben i mange år havde haft økonomiske problemer med stor gæld til følge, opkøbte den russiske rigmand Roman Abramovich klubben i 2003 og blev derved den første multimillionær som investerede store summer i en fodboldklub.

Takket være de mange russikke gas millioner kunne klubben købe nogle af de største stjerner. Damien Duff, Juan Sebastian Verón, Claude Makelele og Hernan Crespo var blot nogle af de spillere klubben skrev kontrakt med op til 2003/2004 sæsonen, hvor man i transfervinduet brugte omkring 600 millionere pund.

Stamford Bridge er i dag et topmoderne stadion, med tilskuerpladser helt tæt på banen, hvilket giver en fantastisk stemning, hvor Chelsea's fans ofte kan høres synge "Blue is the color, football i sthe game".

Stamford Bridge er også et af Englands mest sikre stadions, både indefor og udenfor og det kan varmt anbefales at tage familien med til en hyggelig forboldoplevelse her.Vores kunder siger

Fodboldtur til London

"Vi havde en fantastisk tur til London. Vi købte Oyisterkort, fodboldbilletter og kupon med 5 ..."
(33)
Ann løth, Viborg
MAN, 14 MAJ 2018

Se alle

Arena info. Stamford Bridge. LondonFodbold.dk

Arena info.
Stamford Bridge

Arenaoversigt, Stamford Bridge Arenaoversigt Arenaoversigt Stamford Bridge

Kapacitet
42.500

Adresse
Fulham Road,
London, SW6 1HS
Kort, Stamford Bridge Kort

Kort, Stamford Bridge

Metro
Fulham Broadway Station(på District Line)

Buslinjer
14, 211, 414

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv