Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til fodbold i London

Velkommen til LondonFodbold.dk, stedet for dig der ønsker billetter til fodbold i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi sælger billetter til fodbold i London i Premier League, 1. division, den berømte FA-Cup og til klubbernes europæiske kampe, hvis de har kvalificeret sig til Champions League eller UEFA Cuppen.

Hos LondonFodbold.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til lige den fodboldkamp i London du ønsker, inden du rejser hjemmefra! Så slipper du for lange køer og udsolgte kampe, og kan bruge tiden i London på noget mere fornuftigt og behageligt!

Rigtig god fornøjelse

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers (QPR) spiller i rækkerne under Premier League (1. Division, SKY Championship). Dermed er det ikke kedeligt at se QPR spille på hjemmebane i London. Spillet er måske ikke så poleret og elegant som i Premier League, men fighten og intensiteten er der stadigvæk, og denne stemning kan stort set kun opleves ved fodbold i England.

QPR blev grundlagt i 1904, og spiller på det herlige stadion Loftus Road, hvor der er plads til ca. 19.000 tilskuere. 

Ticmate velgørenhed

Queens Park Rangers FC

Her kan du se QPR's(Quens Park Rangers) kampprogram på Loftus Road i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i 1. division / Sky Bet Championship og FA Cuppen med QPR. 

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til Queens Park Rangers FC.