Fortrolighedspolitik

1. Du behøver ikke at oplyse personlig data, når du besøger en af vores hjemmesider. Vi gemmer kun anonyme uspecifikke detaljer omkring dit besøg såsom din internetudbyder, hvordan du fandt vores side eller navnet på den efterfulgte datafil.

2. For at kunne bearbejde din ordre har vi brug for at indsamle personlige data såsom: navn, kontaktinformationer, betalingsoplysninger, e-mailadresse og telefonnummer. Vi sender en ordrebekræftelse til dig per e-mail. Vi bruger udelukkende disse data til at bearbejde og levere din ordre. Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil vi bruge din e-mailadresse til at sende dig vores eget marketingmateriale per e-mail. Du kan til hver en tid afmelde vores nyhedsbrev. Vi videregiver kun dine informationer til en tredje part, hvis det er nødvendigt til at gennemføre din ordre, særligt under følgende omstændigheder:

a) Hvis dine informationer er nødvendige for at kunne levere din ordre.

b) Hvis du betaler med kreditkort (Mastercard eller VISA) videregiver vi betalingsoplysninger til virksomheden, der bearbejder betalingen.

c) Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredje parter, medmindre vi er nødsaget til det pga. lovmæssige krav eller du har givet os din tilladelse.

d) På grund af forretnings- og skattemæssige krav er det nødvendigt, at vi gemmer personlige informationer i op til 10 år.

e) Dine personlige informationer er sikre hos os. De bliver sendt til os i krypteret format med SSL. Vi beskytter vores hjemmesider med uautoriseret adgang.

f) Vi kan, på hvilket som helst tidspunkt, oplyse dig om, hvilke af dine informationer der er gemt I vores system. Du kan ændre eller slette dine personlige informationer på hvilket som helst tidspunkt. Du kan også trække din tilladelse til at gemme dine personlige data tilbage. Du bedes skrive til helpdesk@ticmate.com

g) Vores hjemmesider bruger Google Analytics, et webbaseret værktøj som tilhører Google Inc. („Google“). Google Analytics bruger cookies, som bliver gemt på din computer for at analysere din brug af vores hjemmesider. Informationen omkring brugen af vores hjemmesider bliver transmitteret til og gemt på en server hos Google i USA. Hvis du aktiverer IP-anonymisering på vores hjemmesider, så vil Google gemme en forkortet version af din IP-adresse indenfor den Europæiske Union eller andre medlemslande indenfor aftalen. IP-anonymisering er aktiv på denne hjemmeside. Google vil bruge informationen til at analysere din brug af denne hjemmeside, rapporterer omkring aktiviteterne på hjemmesiden og leverer andre services til hjemmesideoperatøren. IP-adressen som Google Analytics indhenter vil ikke blive sammenført med andre data fra Google. Ved at ændre indstillingerne I din browser, kan du nægte brugen af cookies, men bemærk venligst, at du derved risikere ikke at kunne bruge alle funktioner på vores hjemmeside.

h) Vi bruger sociale plugins til sociale netværk som Facebook, Google+ og Twitter på vores hjemmesider. Disse services er udbudt af virksomhederne Facebook Inc., Google Inc. og Twitter Inc. Facebook er drevet af: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”).

Du kan finde et oversigt over Facebook plugins og hvordan du finder dem her:http://developers.facebook.com/plugins. Google+ er drevet af: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Du kan finde en oversigt over Google+ plugins her: https://developers.google.com/+/plugins. Twitter er drevet af: Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103. Du kan finde en oversigt over Twitter plugins og hvor du finder dem her: https://twitter.com/about/resources/buttons. Hvis du er logget på et socialt netværk, så kan udbyderen af det sociale netværk forbinde et besøg på vores hjemmeside med din profil på Facebook, Google+ eller Twitter. Hvis du bruger plugins såsom ‘Synes godt om’-knappen på Facebook, så vil informationen blive sendt til udbyderens server og også gemt der. Informationen vil blive vist i dit sociale netværk til dine kontakter. Du kan læse mere om formålet med dataindsamling og brug gennem disse udbydere og om dine rettigheder og muligheder til at beskytte dit privatliv ved at ændre dine indstillinger i udbyderens privatindstillingerne.