Arsenal FC vs Chelsea
Arsenal FC

Arsenal FC vs Chelsea

Emirates Stadium

Her kan du bestille billetter til kampen mellem Arsenal FC og Chelsea. Du kan se hvornår Arsenal FC spiller hjemme næste gang på Emirates Stadium mod Chelsea på listen nedenfor.

Læs mere om kampen Arsenal FC vs Chelsea her.

Arsenal mod Chelsea, er nok ikke det mest typiske derby der findes! Begge klubber har andre rivaler i London (eller i Manchester) som de hellere vil slå. Chelsea tager gerne et nederlag mod Arsenal hvis de til gengæld kunne bytte nedrlaget til sejre over Tottenham og Man United. Arsenal har det på samme måde, taber de til Chelsea gør det ikke så meget, hvis bare de slår Tottenham i stedet for.
Men når det er sagt, kan det ikke benægtes at denne kamp tiltrækker opmærksomhed fra millioner af fodboldfans over hele verden sæson efter sæson, da det er kampen mellem de to største hold i London. (Tottenhams supportere vil muligvis have en anden mening om dette).

Dette derby begyndte oprindeligt som en kamp for overklassen, mens Londons arbejderklasse holdt med hold som West Ham, Millwall og Charlton.
I 2003 opkøbte Roman Abaramovich Chelsea FC og det var først herefter at kampene mellem Chelsea og Arsenal blev interessante for mange flere fodboldfans. Det var på det tidspunkt Arsenal nærmest var uovervindelige, det var måske et af de aller bedste hold der har eksisteret i engelsk fodbold og de havde netop gået igennem en hel sæson som ubesejrede.
Men nærmest med et trylleslag blev Chelsea efter at være købt op, en seriøs mesterskabs kanditat og dermed blev kampen mellem Chelsea og Arsenal ensbetydende med kampen om herredømmet i Premier League, mere end et traditionelt derby.

Da der ikke hersker en egentlig fan rivalisering mellem de to holds supportere, er dette måske det mest familievenlige derby der eksisterer i England.

 

Kampprogram 2018-19

Arsenal FC vs Chelsea
LØR, 19 JAN 2019

Overstået kampe

Arsenal FC vs Chelsea, ONS, 03 JAN 2018
Arsenal FC vs Chelsea, LØR, 24 SEP 2016
Arsenal FC vs Chelsea, SØN, 24 JAN 2016
Arsenal FC vs Chelsea, SØN, 26 APR 2015
Arsenal FC vs Chelsea, MAN, 23 DEC 2013
Arsenal FC vs Chelsea, LØR, 29 SEP 2012
Arsenal FC vs Chelsea, LØR, 21 APR 2012
Arsenal FC vs Chelsea, SØN, 29 NOV 2009
Arena info.
Emirates Stadium. LondonFodbold.dk

Emirates Stadium

Arenaoversigt, Emirates Stadium Arenaoversigt Arenaoversigt Emirates Stadium

Kapacitet
60.000

Adresse
Arsenal Stadium Avenell Road Highbury London N5 1BU
Kort, Emirates Stadium Kort

Vejviser
Kort, Emirates Stadium

Metro
Arsenal St. ( På Piccadilly Line) eller Finsbury Park St. (På Victoria eller Piccadilly Lines)

Buslinjer
29, 253, 254, 259

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv